23 Kasım 2010 Salı

Sihirli Elmalar'dan 1 Kişiye 2 Sihirli Elma Hediye

Elma şekerinin tadına bakmayan var mı aramızda ? hiç sanmıyorum:) Fakat bu elmalar her zaman görmeye alışık olduğumuz türden değil. Görüntüsü bile iştah kabartmaya yetiyor zaten.
Değerli firmamızdan 1 kişiye  2 adet  hediye.
Buyrun firmamızı bir kaç örnekle tanıyalım :

Dünya Gazetesi ile DHL Express'in işbirliği ve Akbank'ın sponsorluğunda düzenlenen "İhracatın Yıldızları 2009" yarışmasının ödülleri 16/02/2010 tarihinde törenle dağıtıltı.Sihirli Elmalar olarak firmamız 2.likle ödüllendirildi.
Dünya’da Sadece Amerika’da üretilen ve yılda 100 milyon adet satılan Caramel apples ürünleri , artık Türkiye’de  ve sadece  Sihirli elmalar tarafından üretiliyor.
 Yeşil hafif ekşi grannysmith elma nefis karamel sosuna batırılıyor ardından  çikolata sosuna bulanıyor , daha sonra çeşitli şekerlemeler ve kuruyemişlerle süslenerek muhteşem lezzetlerde tam 400 çeşit elma şekeri üretiliyor. 
Sevgilinize,  beraber çekilmiş bir fotoğrafınızın olduğu bir sihirli elmayı vermek istemez misiniz ? yada ona karşı hissetiklerinizi hediye ettğiniz  elma şekerinin tam ortasında yazdığını gördüğündeki yüz ifadesi ?  “Anne seni çok seviyorum “ yada  “canım babam iyi ki varsın” yazılı bir elma şekerinin ailenizde yaratacağı sıcaklığı hissediyormusunuz? Logonuzun basılı olduğu karamelli ve çikolata kaplı bir elmanın  müşterilerinizde yaratacağı pozitif enerjiye ne demeli ?  Yadaaaaa Düğününüzde Gelin ve Damat elbiseli Sihirli Elmalar ile yaratacağınız farklılığa ve gelen hayranlık dolu bakışlara ne demeli? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder