24 Aralık 2010 Cuma

AYSELL VE PRATİK HEDİYE KAMPANYASI 7 GÜNLÜK BİR KAMPANYA

Gülen adamlı site Pratikhediye.com

İnternette sayısı hergün artan hediyelik eşya sektöründe gülen adamlı logosuyla birbirinden ilginç hediyeleriyle, toplamda 25.000 adede ulaşan ürünleriyle bir sanal mağaza var.

Oto aksesuardan tutun, öğretmeninize hediye edebileceğiniz onun ismine özel bir kaleme, hatta aşkınızı tescil ettirebileceğiniz bir tescil belgesine, sevdiğinize vereceğiniz dersleri; aşk, sevgi, sadakat, öpücük vs olan bir kayneye, yine sevdiğinize gönderebileceğiniz kalbinizi adına tescil ettirdiğiniz bir aşk tapusuna, annenize verebileceğiniz mesleki başarı ödülüne, elişi hat sanatı ile yazılmış dekoratif tabaklar ve masaüstü isimliklere, ev aksesuarlarından, dekoratif gümüş kaplama biblolara, lazer tekniği ile üzerine isim yazılmış kişiye özel kalem ve anahtarlıklardan, fotoğraf baskılı sıcak suda renk değiştiren kupalardan, yine lazer tekniği ile fotoğraf işlenmiş kristal küplere kadar biribirinden ilginç kişiye ve isme özel hediyeler barındıran, hediye etmek istediğiniz kişi tarafından beğenilecek anlamını uzun yıllar taşıyacak ürünler hazırlamakta ve sunmaktadır.

Aynı zamanda takı saat ve aksesuar kategorisi, Kapalı Çarşı ustalarınca hazırlanmış altın, gümüş, pırlanta, çelik, yüzük, kolye, küpe, bileklik, gerdanlık ve piercing gibi birbirinden güzel, takı ve aksesuarlarla satışa sunulmuştur.

Neden kişiye özel hediye derseniz;

Kişiye özel hediyeler anlamını hiçbir zaman yitirmiyor, annenize alacağınız bir mutfak robotundan çok daha az parayla ona alacağınız bir mesleki başarı ödülünü başucunda saklarken ve herkese gösterirken mutfak robotunu mutfak dolabında saklayacaktır. Bu örnekten yola çıkarak hediye ettiğiniz kişiyi onure edecek sizi asla unutturmayacak onun adına ve şahsına özel olduğu, yani o hediyeden bir tane daha olmadığı demektir.


PRATİK HEDİYE SPONSORLUĞUNDA 1 KİŞİYE HEDİYEMİZ VAR

KALP YASTIK YADA RESİMLİ PUZZLE KAZANICAK.İKİSİNDEN BİRİNİ TERCİH ETME HAKKI VARDIR(KALPLİ YASTIK PEMBE VE KIRMIZI RENKLERDE) 
 Kişiye Özel Resimli Fotobaskılı Kalp Puzzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder