31 Aralık 2010 Cuma

Tanıtım ve Reklam blogun kampanyası

Tanıtım ve Reklam & TV Shop Harika Kampanyamız

Merhaba,
Harika demek az kalır bu kampanyanın yanında çünkü tam 10 kişiye süper hediyelerimiz var... 
Hediyelerimize geçmeden önce bu süper firmamızı tanıyalım:


“TVShop Sanal Mağazacılık; tüm dünyada bilinen ve Telemarketing Ürünleri  (TV Tanıtımlı Ürünler) satışı yapan en büyük web sitesi olan TVShop.com‘un, Türkiye versiyonu düşüncesiyle yola çıkmış ve “TVSHOP” ismi, logosu ve site dizaynı Türk Patent Enstitüsü tarafından firmamıza patentlenmiştir.

Türkiye televizyonlarında reklamı görülen ürünlerin yanı sıra henüz yayınlanmamış ancak dünyada tv tanıtımlı  olarak bilinen bir çok ürünü de sitemizde bulabilirsiniz.

Telemarketing  ürünlerinin Türkiye distribütörleri olan birçok büyük firmanın bayii olduğumuzu, tüm ürünlerin orijinal olduğunu ve bu sebeple gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceğinizi hatırlatırız.

Kredi kartınızı güvenle kullanabilmeniz için sitemiz  SSL sertifikasına sahip olup, ana sayfanın sağ alt köşesinde yer alan logoyu tıklayarak site alışveriş güvenliği hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Sanal Mağazamızın ana sayfasında bulunan A’dan Z’ye bölümü; tüm ürünleri aynı anda görebilmenizi sağladığı gibi, alt sayfalarda tek tek ürün arama zorluğunu ortadan kaldırmaktadır. Yenilikçi olmayı ve fark yaratmayı ilke edinen  sanal mağazamızın yepyeni çehresini beğendiğinizi umuyoruz.

Dünya ve Türk televizyonlarında tanıtımına devam edilen telemarketing ürünlerini sitemiz aracılığıyla takip edebilmeniz için sık sık ziyaret etmenizi öneririz.

Alışveriş esnasında ya da sonrasında yardım almak veya siparişinizi müşteri hizmetleri birimimiz aracılığıyla vermek istediğinizde,  profesyonel ekibimizin memnuniyetle destek vereceğinden emin olabilirsiniz.”

Ve gelelim beklenen hediyelerimizi öğrenmeye: 

1 Kişiye Ab Tronic x2 Zayıflama Kemeri


Katsubumi Relax Tone

 

Renuee Çatlak Onarıcı Krem

 

 
Manyetik Zayıflama Küpesi
Hediyeleri beğendiniz mi? Eee o zaman bu hediyeleri kazanmak için ne yapmamız gerekiyor bir görelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder